Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Mukana matkallasi doula sairaala- sekä kotisynnytyksessä

Marinasta

 

Doulana olen lämmin, lempeä ja läsnä. Olen herkkä & hauska ja lupaan kulkea perheenne matkassa koko sydämelläni. Minusta saat kanssakulkijan odotusmatkalle, synnytykseen sekä taianomaisiin ensiviikkoihin, postpartumiin.

 

Odotusaikana tapaamme ja tutustumme toisiimme sekä perheenne synnytystoiveisiin. Tuen sinua, kumppaniasi sekä mahdollisia sisaruksia synnytyksen aikana sekä ensihetkinä vauvan synnyttyä.

 

Doulaan kotisynnytyksissä, vapaasynnytyksissä sekä sairaalasynnytyksissä Uudellamaalla.

Pääset lukemaan doulapaketeistani tarkemmin alempaa.

Jokaisella on yksilöllinen matka raskauteen ja sitä kautta vanhemmuuteen.  Ansaitset turvallisen, arvojesi mukaisen ja omannäköisen synnytyskokemuksen valitsemassasi paikassa.

 

Toimin toiveitasi ja valintojasi kunnioittaen. Koen tärkeäksi, että koet olosi luottavaiseksi, kuulluksi, tuetuksi ja vahvaksi kysyessäsi kysymyksiä, päätöksiä tehdessä ja matkatessasi polullasi odotusajan läpi vanhemmuuteen.

 

Rakkaudella, Marina

Kuka Marina?

Muutama sana minusta

Moikka oon Marina!

Olen iloinen ja rauhallinen seikkailija sekä kahden ihanan lapsen äiti. 

Olen kohtaamisten  ja läsnäolon ammattilainen, luova yrittäjä ja unelmieni toteuttaja. Juureni ovat syvällä kulttuurialalla ja sydämeni sykkii synnytysten parissa. Olen media-assistentti, koulutettu urheiluhieroja, doula sekä imetys- ja joogaohjaaja. 

Kannustan sinua tavoittelemaan unelmiasi ja löytämään yhteyden kehoosi ja sisimpääsi. Kuuntelen myötätunnolla ja lempeydellä. Kun kuulet sisäisen äänesi ja tunnet kehosi, käytössäsi on vahva perusta, josta käsin on mahdollista valmistautua sinun unelmiesi synnytykseen. 

Omat synnytykseni ovat opettaneet minulle avoimuutta sekä kykyä pyytää apua. Ne ovat valjastaneet minussa käyttöön upean energian, josta käsin ammennan elämäni jokaiselle osa-alueelle.

 

Esikoiseni on syntynyt sairaalassa ja kuopukseni suunnitellusti kotona. Kuopukseni kotisynnytysmatkasta on myös Synnytyskota saanut alkunsa yhdessä Pinjan kanssa.

 

Viihdyn metsässä, meren äärellä ja siellä missä päivä päättyy ihastellen auringonlaskuun. Rakastan vapaudentunnetta, josta koen arkeni pitkälti koostuvan. Minulle tärkeää on hidas arki, vähentäminen ja luonnollisuus sekä se, että saan toteuttaa sydämeni kutsumusta.

 

Toivottavasti saan kulkea tukena teidän synnytysmatkallanne.

Rakkaudella,

Marina

Hetidoula – Synnytysdoula – Postpartumdoula

Doulapaketit

Kun harkitset minua doulaksi ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tutustumistapaaminen. Tutustumistapaamisen jälkeen voit rauhassa miettiä, olisinko sopiva kanssakulkija synnytysmatkallenne. Tutustumistapaaminen on maksuton ja se voi olla joko etänä tai Herttoniemessä vastaanotollani. Tutustumistapaaminen voi olla myös lounas tai kävely yhdessä sovitussa paikassa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Heti

doulaus

 

 • Läsnäoloni synnytyksessä sekä tarvittava apu synnytyksen jälkeen.

 

 • 1 x 2h tapaaminen synnytyksen jälkeen.

 

Kun synnytyksesi on käynnissä ja haluat minut tueksesi synnytykseen, soita numerooni 0505595509. Tulen tueksesi, mikäli olen vapaa.

650 €

Synnytys

doulaus

 

 • 2x 2h tapaaminen ennen synnytystä. Tapaamisissa valmistaudutaan synnytykseen, tutustutaan toisiimme ja käydään läpi synnytystoiveita. Vähintään yksi tapaamisista on kotonanne.

 

 • Etätuki puhelimitse raskausaikana sekä ensiviikkoina vauvan syntymän jälkeen.

 

 • Ympärivuorokautinen synnytyspäivystys
  38+0-42+0.
  (tai toiveesi mukaan 4vkoa lasketun ajan ympärillä)

 

 • Tukeni ja läsnäoloni synnytyksessä sekä tarvittava apu syntymän jälkeen.

 

 • 1x 2h kotikäynti 6 viikon sisällä synnytyksestä, jossa käymme läpi synnytyskokemusta ja teidän sen hetken kuulumisia.

1450 €

postpartum

doulaus

 

Postpartum doulapalvelu sisältää perheen tarvitsemaa tukea synnytyksen jälkeen.

 

Käynnillä tuen synnyttäjän sekä koko perheen henkistä jaksamista ja autan tarvittaessa uusien käytännön asioiden kanssa. Autan teidät lempeään alkuun taianomaisten ensiviikkojen aikana.

Tapaamisella voin esimerkiksi:

 

 • Tukea imetyksessä
 • Hierontahoito vanhemmalle tai vauvalle
 • Auttaa kevyissä kotitöissä & ruuanlaitossa
 • Suunnitella ravitsevia välipaloja
 • Tukea uuden elämänvaiheen alkua sisarusten kanssa
 • Keskusteluseuraa
 • Käydä läpi synnytyskokemusta
 • Lempeitä palauttavia
  harjoitteita synnytyksen jälkeen
 • Auttaa vauvanhoidossa

 

Postpartumdoulaus on verovähennyskelpoinen. Verovähennyksestä saat hyvitystä 60%.

4*3h=650€

6*3h =900€

8*3h=1200€