Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

joogaa Herttoniemessä

Raskausajan jooga

 

Jokaisella kerralla pysähdytään kuulostelemaan kehon ja mielen tuntemuksia, luodaan yhteyttä vauvan kanssa sekä tehdään lempeitä liikkeellisiä harjoituksia. 

 

Kutsun sinua tunnustelemaan sitä mikä juuri tänään tuntuu hyvältä ja tarpeelliselta. Ohjaan lempeästi ja kannustan löytämään oman luonnollisen tapasi liikkua. Liikkeen tulisi tuntua inspiroivalta, tuoda iloa ja antaa takaisin. Tunnin aikana on mahdollisuus jakaa ajatuksiaan odotukseen ja synnytykseen liittyen.

 

Harjoitteita voit hyödyntää päivittäin odotusaikana ja ne sopivat synnytyksessä käytettäväksi kivunlievityksenä supistusten aikana tai välissä. Tunnit on suunniteltu teemojen mukaan. Jokaisella tunnilla jaan ajatuksia päivän teemaan liittyen ja siihen liittyen voimme keskustella osallistujien kanssa. Keskustelu on vapaaehtoista.

Pukeudu mukaviin vaatteisiin. Voit ottaa oman maton mukaan, tai lainata paikan päällä.

 

Osallistumalla tunneille sinulla on mahdollisuus liittyä yhteiseen watsupryhmään, jossa voi jatkaa keskustelua tunnin aiheisiin tai odotukseen liittyen.

Tunneille voi varata paikan joko kaikille 10:lle kerralle, 5:lle kerralle tai yksittäin.

 

Tunnit järjestetään Herttoniemessä Hierontain tiloissa osoitteessa Hitsaajankatu 15. Tunnit pidetään pienryhmälle ja osallistujia mahtuu mukaan max. 6 kpl.

 

Tervetuloa tunneille! Rakkaudella, Marina

Hierontain tilat Hitsaajankatu 15

Maanantaisin 18-19.15

Tuntien teemat 30.10.-18.12.2023

 

  1. Oksitosiini – mielihyvää odotusaikana.
  2. Pelkoihin apua affirmaatioista.
  3. Väsymys – Energisoiva harjoitus ja itselempeys
  4. Synnytyspaikan valinta.
  5. Luottamus omaan kehoon.
  6. Yhteys vauvaan masuhieronnan avulla
  7. Voimaannuttava synnytys
  8. Postpartumin suunnittelu