Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Valokuvaus-palvelut

Synnytyskuvaus ei ole verrattavissa mihinkään toiseen kuvaukseen, niin ainutlaatuinen tarinankerronnallinen matka se on. Kuvien tunnearvo ja energia täytyy itse synnyttäjänä kokea. Näiden kuvien merkitys on mittaamattoman arvokas ja se vain kasvaa ajan saatossa.


Haluan työlläni synnytysvalokuvaajana edistää Suomen synnytysvalokuvauskulttuuria. Missioni valokuvaajana on tukea vanhempia läpi odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden. Koen tähän suurta paloa ja kutsumusta.


Synnytysvalokuvaus on minulle enemmän kun työtä, se on oman intohimon toteuttamista ja teidän unelmien täyttämistä synnytyskuvien kautta. Kuvat voivat parhaillaan olla tukena synnytyskokemuksen käsittelyssä.


Vaikutan valokuvaustyölläni positiivisesti siihen, millaisena synnyttäjät näkevät itsensä. Toivon, että kymmenen vuoden päästä meillä olisi Suomessa kattava synnytysvalokuvausverkosto. 


Tämän eteen teen töitä Synnytyskodan toisena omistaja!


Jos haluat tiedustella vapaita kuvausaikoja synnytyskuvaukseen, voit tehdä sen sähköpostise: 

intohimocreates@gmail.com


Rakkaudella, Pinja Mitrovitch/intohimo creates