Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Kannattelemme tilaa ammattitaidolla

Tapahtumat

Synnytyskota on järjestänyt tapahtumia vuodesta 2022 alkaen.

Ensimmäisenä vuonna järjestimme 22 tapahtumaa takkatulen lämmössä Synnytyskodan ensimmäisessä kodissa Vantaan Kuninkaanmäessä. 

 

 

Meillä on molemmilla pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Pinja on valmistunut restonomiksi erikoistumisalanaan tapahtumajärjestäminen. Marina on valmistunut media-assistentiksi 2008 ja siitä asti toiminut tapahtumatuotannoissa nykytaiteiden kentällä mm. Zodiak – Uuden tanssin keskuksella, Arts Management Helsingillä sekä vapaan kentän produktioissa.

 

 

Olemme saaneet paljon ihanaa palautetta osallistujiltamme tapahtumien välittömästä tunnelmasta. Kannattelemme tilaa lempeästi kaikki osallistujat huomioiden ja voit osallistua aina juuri sellaisena kuin olet omista lähtökohdistasi käsin.

 

Tapahtumamme ovat ammattitaidolla järjestetty, pienetkin yksityiskohdat huomioon ottaen.

Tällä hetkellä järjestämme tapahtumia yrittäjille sekä odottajille.

 

Kaikki ajankohtaiset tapahtumat löydät helpoiten Holvi-verkkokaupasta.

 

 

Odottajien Blessingway juhlat sekä yrittäjien aamupalat järjestetään Länsi-Herttoniemessä. Muiden tapahtumien tapahtumapaikat ilmoitamme aina tapauskohtaisesti. 

 

 

Meidät voit myös pyytää järjestämään ja houstaamaan tapahtuman omissa tiloissasi, jolloin tapahtuma suunnitellaan toiveittesi pohjalta. 

Jo kahden vuoden ajan olemme järjestäneet 6.6 Kansainvälisenä kotisynnytyspäivänä piknikin. Vuoden 2023 piknik toteutettiin yhdessä Kätilöpesän kanssa. Kotisynnytyspiknik kokoaa yhteen kaikki kotisynnytyksestä kiinnostuneet, kotona synnyttäneet sekä kotisynnytysalan ammattilaiset. 

palautteet

Tapahtumistamme sanottua…

Luova yrittäjyys

GOOD MORNING CONNECTION

Good Morning Connection -tapahtumat ovat yrittäjille ja luoville oman työnsä tekijöille suunntattuja kohtaamispaikkoja.


Tapahtumien keskiössä on kehoyhteys, jota luodaan rentoutusharjoitusten kautta. Lisäksi jokaisella kerralla syvennytään vaihtuviin yritystoimintaa edistäviin teemoihin ja verkostoidutaan samanhenkisten ihmisten kanssa. 

Tilaa kannattelevat Pinja ja Marina. Luovat yrittäjäsielut, joiden sydämet sykkivät synnytyksille sekä hyvinvoivalle työelämälle.


Meillä on molemmilla vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä, sekä rutkasti takataskussa annettavaa sinulle, joka haluat kehittää itsetuntemustasi yrittäjänä sekä muotoilla yritystoimintaa niin, että se kantaa arvopohjasi sekä palvelee asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.


Tapahtumiin saatu tulla juuri sellaisena kuin olet. Me kannattelemme tilaa ammattitaidolla ja tulet nähdyksi sekä kuulluksi juuri sellaisena kuin olet. Voit olla palkkatyössä, mutta haluat alkaa kehittää omaa juttuasi, voit olla aloitteleva yrittäjä, joka kaipaat rohkaisua ja tietoa yrityksen pyörittämisestä tai voit olla alasi konkari, joka kaipaat inspiroitumista ja uutta energiaa intohimotyössäsi.

Syksyn seuraavat Good Morning Connection -tapahtumat järjestetään:

 

Ti 21.11.2023 klo 10-13

Teemana: Kuinka esittelen itseni ja toimintani selkeästi ja koukuttavasti?

Odottajan hemmottelujuhla

BLESSINGWAY SEREMONIA

Blessingway seremonia  — kunnioittaa ja juhlii matkaa kohti vanhemmuutta. Tämä hemmottelujuhla on omalle porukalle suunnattu.

 

Kannateltuna, rakastettuna ja tuettuna ystävien, sekä meidän kanssamme, kotoisassa tilassa Herttoniemessä. Kun yksi elämänjakso elämässi jää taakse, avaat uuden oven seuraavalle. Juhlassa kunnioitetaan sitä mitä on ollut, elää tässä hetkessä, ja tulee olemaan.

 

Tämä on sinulle odottaja, joka haluat valmistautua tulevaan synnytykseen ja uuteen elämänvaiheeseen, yhdessä rakkaittesi kanssa. Tämä on hemmottelujuhla, jossa syödään, saunotaan, joogataan ja nautitaan olostamme. 

 

Voit tilata Synnytyskodan järjestämään juhlat itsellesi tai ystävällesi. Juhlat voidaan järjestää tiloissamme Länsi-Herttoniemessä tai omassa kodissa/-juhlapaikassa.

Seuraava ainoastaan odottajille suunnattu 

Blessingway – Odottajien päivä järjestetään  

Länsi-Herttoniemessä sunnuntaina 3.12.2023.

 

Odottajien päivä on hemmottelupäivä, joka sisältää:

 

  • Alkurentoutus ja päähieronta
  • Odotuskuvaus, sis. 2 valmista kuvaa
  • Ravitseva brunssi odotusaikaa tukemaan
  • Suolaseremonia 
  • Saunomista ja jalkkylpy