m

Vocent posidonium pri eu, vis sumo verear meliore at. Eos appetere accusamus et, persius appareat expetendis id vix. At discere platonem vis, mea et fugit sapientem.

voimakortit odotukseen, synnytykseen ja postpartumiin

Vitun voima -korttipakka

Synnytyskodan Vitun voima -korttipakka on raskauteen, synnytykseen ja postpartum-aikaan.

 

Korttipakka sisältää 39 uniikkia valokuvaa, jotka ovat Pinjan/Intohimocreates käsialaa. Kääntöpuolen voimalauseet ovat kirjoitettu rakkaudella omasta äitiydestä & synnytyksistämme käsin. Kortteja voi käyttää joko valokuvasta voimaantuen tai voimalauseeseen tukeutuen.

 

Kortit ovat kirjoittaneet Synnytyskodan perustajat Marina Seppä & Pinja Mitrovitch. Marina on äitien ja vauvojen hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja ja doula. Pinja on synnytys-äitiys ja perhevalokuvaaja.

Kortit ovat sydämellinen lahjaidea toiselle äidille, odottajalle, tai baby shower / mothers blessing lahjaksi.

 

Korttien avulla voit saada voimaa odotusaikaan, sekä konkreettisen työvälineen, jolla rauhoittaa kehoa synnytykseen valmistautuessa. Valokuvan voi kehystää synnytysammeen ympärille synnytykseen, tai ottaa osaksi synnytykseen valmistautumista.

Hinta: 42,90€ korttipakka + postikulut 6,90€ sis. alv (myös noutomahdollisuus)

Luota äitiyden vaistoosi

Tukena matkallasi

“Halusimme luoda pakan, jonka voimalauseet ovat suomeksi ja liittää jokaisen affirmaation mukaan kuvan aidosta hetkestä tuoden mukanaan tunteen kanssaäidin läsnäolosta ja tuesta.

 

Äitiydessä on paljon kollektiivisia kokemuksia ja vaiheita samalla ollen paikoitellen hyvinkin yksinäinen tie matkustaa.

 

Toivottavasti korttimme rohkaisevat sinua oman äitiyden äänesi luottamiseen, saavat olosi tuntemaan yhdeksi universaalin äitiheimon kanssa ja tuottavat iloa herkillä sekä aidon rehellisillä kuvillaan.

Ihanaa odotus-, synnytys- sekä postpartum-ajan matkaa sisko! “

 

Rakkaudella, Marina ja Pinja

Yrityksille

Miten tilata?

Vitun voima -korttipakan saat tilattua yrityksellesi jälleenmyyntiin. Otathan rohkeasti yhteyttä niin kerromme tarkemmin, miten saat kortit myyntiin kauppaasi.