Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Luova yrittäjyys

Palvelut yrittäjille

Meille on sydämen asia tarjota tukea ja osaamistammme luovan alan pienyrittäjille. Olemme molemmat kulkeneet pitkän matkan tahoillamme kohti yrittäjyyttä ja omista matkoistamme, uupumuksista ja onnistumisista ammennamme osaamistamme kanssayrittäjille. 


Olemme järjestäneet tapahtumia sadoille ihmisille ja huomanneet yhteisön, verkostoitumisen ja samanhenkisten ihmisten seuran antavan voimavaroja omien unelmien ja tavoitteiden toteuttamisessa. 


Meiltä saat kokonaisvaltaista tukea yrittäjyyteen, aina yrityksen perustamisesta, brändisuunnitteluun, sekä luottamuksen vahvistamiseen yrittäjänä.


Tavoitteenamme on saada Sinut löytämään rohkeus ja voima itsestäsi, sekä tulla sitä kautta näkyväksi oman työsi kanssa. Työskentelemme intuitiivisesti, kuitenkin pitäen raamit ja rajat omassa työssämme.


Vahvuutenamme on kehollisuuden kautta työskentely. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumissamme luomme yhteyttä omaan kehoon, sekä intuitioon. Kehosta käsin opimme tuntemaan itsemme paremmin ja vapauttamaan energiaa luovaan työhön.


Tervetuloa mukaan sinä luovan alan yrittäjä, yrittäjähenkinen sielu, sekä sinä joka toivot omaan työhösi kehollisempaa lähestymistapaa ja selkeitä raameja.


Rakkaudella, Marina & Pinja


GOOD MORNING CONNECTION TI 21.11

Tervetuloa Good Morning Connection -tapahtumaan tiistaina 21.11 klo 10-13.00. ☕️🌷

 

Tämä tapahtuma on sinulle yrittäjä, freelancer ja can do -tyyppi, joka kaipaat kanssakulkijaa yrittyjyyden polulle. Yrittäjyys on toisinaan hyvin yksinäistä ja harvoin saamme mahdollisuuden, jakaa omia ajatuksiamme kannustavassa ilmapiirissä. Ympäristössä, joka tukee sinua ja työtäsi näkyväksi. Tilan, jossa voimme olla avoimesti omia itsejämme ja luoda myös yhteyttä omaan kehoon.

 

Good Morning Connection -aamupäivä tarjoaa kannustavan tilan, herkullisen aamupalan, inspiroivan harjoituksen, sekä kehittävän työkirjan. Kokonaisuus on uniikki, sillä työskentelemme inspiroivassa pienryhmässä, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus keskustelulle. Tämä on kotoisa tapahtuma, jossa voit aidosti ladata omia akkuja, fiilistellä yrittäjyyden unelmia ja ihan vaan olla. Ilman sen suurempia velvoitteita, tai tavoitteita.

 

Tapahtumapaikkana toimii viihtyisä olohuone Länsi-Herttoniemessä. (osoitteen saat oston tehtyäsi). Tapahtuman järjestäjät Marina Seppä ja Pinja Mitrovitch ovat molemmat luovia yrittäjiä, joille yrittäjyys on elämäntapa. Molemmilla on vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä, yrittäjyydestä sekä synnytysalalla työskentelystä.

 

Kenelle tämä tapahtuma sopii?

 

— Sinulle yrittäjä ja freelancer, joka haluat tutustua muihin yrittäjiin, yrittäjyydestä haaveileviin tai yrittäjähenkisiin ihmisiin.

 

— Sinulle, joka haluat saada vertaistukea, jakaa ajatuksia ja tulla kuulluksi omassa työssäsi.

 

— Sinulle, joka haluat opetella kehollisempaa lähestymistapaa ja selkeitä raameja työssäsi.

 

Missä?

— Länsi Herttoniemessä, Marinan kodin yhteydessä (osoitteen saat oston tehtyäsi)

 

Milloin?

— Tiistaina 21.11. klo 10-13.00

Good morning connection -yrittäjien aamupalan sisältö:

 

— 10.00 Tervetuloa! Pinja ja Marina toivottavat sinut tervetulleeksi

 

— 10.15 Rentoutuminen ja laskeutuminen yhteiseen aamuun

 

— 10.45 Herkullinen aamupala ja rentoa olemista

 

— 11.45 Ohjattu keskustelu ja harjoitus yrittäjyydestä (n. 1h)

 

— 12.45 Rentoutus, kiitokset ja lopetus