m

Vocent posidonium pri eu, vis sumo verear meliore at. Eos appetere accusamus et, persius appareat expetendis id vix. At discere platonem vis, mea et fugit sapientem.

Luova yrittäjyys

Palvelut yrittäjille

Meille on sydämen asia tarjota tukea ja osaamistammme luovan alan pienyrittäjille. Olemme molemmat kulkeneet pitkän matkan tahoillamme kohti yrittäjyyttä ja omista matkoistamme, uupumuksista ja onnistumisista ammennamme osaamistamme kanssayrittäjille. 


Olemme järjestäneet tapahtumia sadoille ihmisille ja huomanneet yhteisön, verkostoitumisen ja samanhenkisten ihmisten seuran antavan voimavaroja omien unelmien ja tavoitteiden toteuttamisessa. 


Meiltä saat kokonaisvaltaista tukea yrittäjyyteen, aina yrityksen perustamisesta, brändisuunnitteluun, sekä luottamuksen vahvistamiseen yrittäjänä.


Tavoitteenamme on saada Sinut löytämään rohkeus ja voima itsestäsi, sekä tulla sitä kautta näkyväksi oman työsi kanssa. Työskentelemme intuitiivisesti, kuitenkin pitäen raamit ja rajat omassa työssämme.


Vahvuutenamme on kehollisuuden kautta työskentely. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumissamme luomme yhteyttä omaan kehoon, sekä intuitioon. Kehosta käsin opimme tuntemaan itsemme paremmin ja vapauttamaan energiaa luovaan työhön.


Tervetuloa mukaan sinä luovan alan yrittäjä, yrittäjähenkinen sielu, sekä sinä joka toivot omaan työhösi kehollisempaa lähestymistapaa ja selkeitä raameja.


Rakkaudella, Marina & Pinja


GOOD MORNING CONNECTION TORSTAINA 12.10

Tervetuloa Good morning connection -tapahtumaan Länsi-Herttoniemeen torstaina 12.10 klo 10-13. ☕️🌷 Aamun teemana on arvojen syvällisempi pohdinta omassa intohimotyössä.

Hyödynnämme tapahtumassa tunteiden ja kehon yhteyttä. Rentoutuneesta tilasta käsin, työskentelemme konkreettisen harjoitusten parissa.

 

Arvot ovat isossa osassa asiakaskohtaamisia, sekä intohimotyötä. Syvennymme yhdessä pohtimaan, millaisia tunteita toivomme, että asiakkaat tuntevat kanssamme työskenneltyään. Nämä tunteet antavat pohjan aidoille kohtaamisille. Tapahtuman harjoitusta voi hyödyntää suoraan käytäntöön ja siitä on suuri apu asiakaskohtaamisissa.

 

Aamun aikana nautitaan ravitsevasta aamiaisesta ja verkostoidutaan kanssayrittäjien kanssa.

Kodan tapahtumissa on välitön ja avoin tunnelma.

 

Voit osallistua omasta tilanteestasi käsin. Olet sitten vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista ja haluat saada inspiraatiota ja vahvistusta päätöksellesi tai haet uutta inspiraatiota ja haluat tulla tapaamaan muita ja verkostoitumaan. 

 

Aamupalan aikana syömme ja annamme tilan vapaamuotoiselle keskustelulle.

Lisäksi ohjelmassa on aina jotain pientä ja inspiroivaa. Aamupalalta saat mukaan verkkokirjan aamun aiheeseen liittyen. 

 

Tervetuloa mukaan!