Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Raskausajan-, postpartum- ja vauva hieronta

Hieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2014. Aloin suuntautumaan odottavien ja synnyttäneiden hierontahoitoihin 2016 alkaen ja siitä lähtien olen syventänyt oppejani odottajien, synnyttäneiden ja vauvojen hierontahoitoihin. 

 

Olen myös WHO:n imetysohjaaja ja vauvahierontavastaanotolla voidaan tarvittaessa tarkistaa imuotetta ja jutella mahdollisista imetyshaasteista.

 

Olen hierojana lempeä ja napakka. Olen opiskellut urheiluhierojaksi ja sitä kautta tykkään käyttää pehmeitä otteita pyyhkeen läpi, jolloin kudokset saavat tilaa ja verenkierto pääsee virtaamaan lihakseen paremmin.

 

Otteeni ovat rauhallisia ja usein hieronnan aikana pääset vaipumaan rentouden tilaan. Yhdistelen pehmeän napakasti lihaskireyksiä avaavia otteita sekä rauhallisen rentouttavia sivelyitä. Huomioin odottajan aina kokonaisvaltaisesti sekä mielen että kehon kautta.

Hierontaa Hiihtomäentiellä

vastaanotto

Hierontavastaanottoni sijaitsee kotistudiollani Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Hiihtomäentie 31.

Hiihtomäentiellä parkkipaikkoja on kadun varrella. Tulen hakemaan vastaanotolle alaovelta.

 

Teen klassista-, odotusajan-, synnytyksen jälkeen-, sekä vauvahierontaa.

 

Ajan voit varata Timman kautta.

Odotusajan hieronta

Odotusajan hieronta on hellivää ja kokonaisvaltaista hoitoa.

 

Odotusaikana keho ja mieli käyvät läpi monenlaisia muutoksia fyysisesti, psyykkisesti sekä hormonaalisesti. Kun vatsa kasvaa kehon painopiste muuttuu ja nestekierrolle jää vähemmän tilaa. Lantion alue ja selkäranka rasittuvat uudella tavalla.

 

Hieronta auttaa rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä ja valmistamaan kehoa tulevaan synnytykseen. Lapselle paras kasvualusta on hyvinvoiva vanhempi.

 

Hoidossa huomioin tunteet, henkisen mielentilan ja fyysiset oireet kokonaisvaltaisesti. Hieronnan aikana voidaan keskustella toiveestasi riippuen imetyksestä, edellisestä odotusmatkasta ja -synnytyskokemuksesta.

67€/87€/127€

Postpartum-hieronta

Synnytyksen jälkeen hierontaan voi tulla heti kun tuntuu hyvältä. Voit tulla hierontaan vauvan kanssa. 

 

Hieronta auttaa kehoa rentoutumaan sekä palautumaan synnytyksen jälkeen. Voimme halutessasi keskustella synnytyskokemuksesta tai mahdollisista imetyshaasteista.

 

Jos perheessänne on useampi henkilö, jotka toivovat hierontaan, voin tulla myös kotikäynnille.

 

67€/87€127€

Vauvahieronta

Vauvahieronnasta on iloa kaikille vauvoille. Siitä saa apua vauvan itkuisuuteen, masuvaivoihin, uniongelmiin sekä kehon toispuoleisuuteen/jäykkyyksiin ja stressitiloihin.

 

Vauvahieronnassa käytetään apuna vyöhyketerapeuttisia heijastepisteita.

 

Synnytys on merkittävä kokemus vauvalle ja  kohdusta tähän maailmaan tulo on iso muutos pienelle ihmiselle. Hieronnalla voidaan helpottaa mahdollisia synnytyksen aikana kertyneitä jumeja, joita saattaa tulla niskan alueelle mikäli vauva on pitkiä aikoja pää alaspäin kohdussa sekä oksitosiinin tai imukupin käytöstä. 

 

Vauvahierontaan voi tuoda vauvan myös ihan vaan rentoutumaan ja nauttimaan.

 

Vauvahierontaa suositellaan vähintään 3 kerran sarjana, jotta hoitovaikutus näkyy paremmin.

 

Hoitoaika on n. 30min, vastaanottoaikaan tulee varata kuitenkin ensimmäisellä kerralla n. 60min haastatteluineen ja kotihoito-ohjeineen, jatkokäyntien kestot ovat n. 45min.

 

60min 57€

45min 52€

kaikille doula-asiakkaille hieronnat -15%