Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

mistä kaikki alkoi

Kodan tarina

Doulaus – Synnytysvalokuvaus

Kodan tarina

Synnytyskodan tarina alkoi vuonna 2021 odottaessamme kuopuksiamme ja valmistautuessamme kotisynnytyksiimme.

 

Koimme aidon tarpeen Kodan kaltaiselle yhteisölliselle paikalle, joka samalla yhdistää kotisynnytyksestä kiinnostuneet ja kotisynnytysten parissa työskentelevät ammattilaiset sekä jakaa visuaalisesti puhuttelevaa ja paikkansa pitävää tietoa synnytyksiin liittyen.

 

Olemme järjestäneet kymmeniä tapahtumia sadoille osallistujille; niin odottajille, synnyttäjille, vanhemmille, vauvoille kuin yrittäjillekin.

Matkaan on mahtunut niin onnistumisia, kuin haasteitakin. 

Vuoden 2023 alussa siirryimme ensimmäisestä kotipesästä Vantaan Kuninkaanmän hirsitalosta verkkoon. Tällä hetkellä toimimme diginomadeina — visuaalisina yrittäjinä.

 

 

Pinja toimii valokuvaajana ja sosiaalisen median moniosaajana. Pinja kuvaa, odottajia, perheitä, yrittäjiä, boudoiria sekä on myös synnytysvalokuvaaja.

 

Marinan juuret on tapahtumatuotannoissa nykytanssikentällä. Tätä nykyä Marina toimii hierojana, synnytys- sekä postpartumdoulana sekä joogaohjaajana.  

 

 

Meistä molemmista saat läsnäolevan ja turvallisen matkakumppanin synnytysmatkallesi sekä vanhemmuuteen. Lue lisää meistä ja palveluistamme ja hinnoista täältä. 

 

 

Rakkaudella, Marina & Pinja Synnytykodalta