Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Joogaa Herttoniemessä

Lempeä vanhemmuus

Lempeä vanhemmuus -iltapäivät ovat lämmin olohuone ja kyläyhteisö sinulle, joka vietät vauvavuotta kotona.

 

Tule pysähtymään kehon äärelle, luomaan vuorovaikutusta vauvan kanssa sekä jakamaan mitä mielen päällä on. Paikalle voi tulla kumpi tahansa vanhempi. Osa aiheista on suunnattu synnyttäneelle vanhemmalle, mutta voit jakaa kokemuksia kumppanin näkökulmasta.

 

Iltapäivän aikana tehdään lempeä kehoa palauttava harjoitus, jossa yhdistyy lyhyt rauhoittava meditaatio ja liikettä etenkin yläselälle. Kullakin kerralla keskustellaan päivän aiheesta.

 

Vanhemmaksi syntyminen on uusi ja intensiivinen kokemus ja yhteisön tuki on tärkeässä osassa. Sanotaan, että tarvitaan kokonainen kylä kasvattamaan yhtä vauvaa. Haluan tämän iltapäivän aikana rakentaa kylämäistä yhteisöä ja turvallisen tilan, jossa saat jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi siitä kohtaa, jossa vanhemmuuttasi olet juuri tällä hetkellä.

Pukeudu mukaviin vaatteisiin. Voit ottaa oman maton mukaan, tai lainata paikan päällä.

 

Tunnit järjestetään Herttoniemessä Hierontain tiloissa osoitteessa Hitsaajankatu 15. 

 

Tunnit pidetään pienryhmälle ja osallistujia mahtuu mukaan max. 8 vanhempi-vauva paria.  Mahdollisuus liittyä yhteiseen watsap-ryhmään.

 

Lempeä vanhemmuus -iltapäivät ohjaa Marina. Marina on odottavien, synnyttäneiden ja vauvojen hoitoon suuntautunut hieroja, doula sekä pre-&postnatal jooga sekä yin-jooga ohjaaja.

Tervetuloa tunneille! Rakkaudella, Marina

Hierontain tilat Hitsaajankatu 15

Maanantaisin 16.15-17.45

Tuntien teemat 30.10.-18.12.2023

 

  1. Vanhemmaksi syntyminen. 
  2. Kehonhuolto synnytyksen jälkeen. 
  3. Imetys ja vauvanruokinta. 
  4. Vuorovaikutuksen syventäminen vauvan kanssa hieronnan avulla. 
  5. Parisuhde vauvavuonna. 
  6. Avun pyytäminen 
  7. Omannäköinen vanhemmuus – kuinka olla välittämättä muiden mielipiteistä. 
  8. Synnytyskokemuksen jakaminen