Synnytyskota on kahden yrittäjä-äidin leikkikenttä ja unelmien yritys. Missionamme on rakentaa siltoja ja tavallistaa kotisynnytystä Suomessa.

 

Haemme vaikutteita maailmalta ja niistä inspiroituen rakennamme parempaa synnytyskulttuuria visuaalisesti puhuttelevin keinoin.

Hiihtomäentie 31, 00800 Helsinki

Email: synnytyskota@gmail.com

Kannattelemme tilaa ammattitaidolla

Tapahtumat

Synnytyskota on järjestänyt tapahtumia vuodesta 2022 alkaen.

Ensimmäisenä vuonna järjestimme 22 tapahtumaa takkatulen lämmössä Synnytyskodan ensimmäisessä kodissa Vantaan Kuninkaanmäessä. 

 

 

Meillä on molemmilla pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Pinja on valmistunut restonomiksi erikoistumisalanaan tapahtumajärjestäminen. Marina on valmistunut media-assistentiksi 2008 ja siitä asti toiminut tapahtumatuotannoissa nykytaiteiden kentällä mm. Zodiak – Uuden tanssin keskuksella, Arts Management Helsingillä sekä vapaan kentän produktioissa.

 

 

Olemme saaneet paljon ihanaa palautetta osallistujiltamme tapahtumien välittömästä tunnelmasta. Kannattelemme tilaa lempeästi kaikki osallistujat huomioiden ja voit osallistua aina juuri sellaisena kuin olet omista lähtökohdistasi käsin.

 

Tapahtumamme ovat ammattitaidolla järjestetty, pienetkin yksityiskohdat huomioon ottaen.

Tällä hetkellä järjestämme tapahtumia yrittäjille sekä odottajille.

 

Kaikki ajankohtaiset tapahtumat löydät helpoiten Holvi-verkkokaupasta.

 

 

Odottajien Blessingway juhlat sekä yrittäjien aamupalat järjestetään Länsi-Herttoniemessä. Muiden tapahtumien tapahtumapaikat ilmoitamme aina tapauskohtaisesti. 

 

 

Meidät voit myös pyytää järjestämään ja houstaamaan tapahtuman omissa tiloissasi, jolloin tapahtuma suunnitellaan toiveittesi pohjalta. 

Jo kahden vuoden ajan olemme järjestäneet 6.6 Kansainvälisenä kotisynnytyspäivänä piknikin. Vuoden 2023 piknik toteutettiin yhdessä Kätilöpesän kanssa. Kotisynnytyspiknik kokoaa yhteen kaikki kotisynnytyksestä kiinnostuneet, kotona synnyttäneet sekä kotisynnytysalan ammattilaiset. 

palautteet

Tapahtumistamme sanottua…